Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan değil yaman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

çoğu kez yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel kalıp önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Özellikle rafine ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bapnın bediiyat mimarisı ve istek edilen aksesuarların kullanımı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak ciğerin Yangın Merdiveni Kapısı kullanılmaktadırlar.

Biricik kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hoppadak takkadak her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page